Για την πλοήγηση

header image

Triplex


Η σύγχρονη αρχιτεκτονική διακρίνεται για την χρήση γυαλιού σε κατοικίες – καταστήματα, πλημμυρισμένα στο φως και στην διαύγεια με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής μας.

Τα γυαλιά αυτά είναι δυο ή περισσότερα γυαλιά συγκολλημένα μεταξύ τους με ειδικό ενδιάμεσο συγκολλημένο φιλμ, PVB. Η μεμβράνη αυτή λειτουργεί ως συνδετικό υλικό μεταξύ των γυαλιών ώστε να δημιουργείται ένα νέο διαχωριστικό σώμα, παχύτερο και αυθεντικότερο, επιτυγχάνοντας αυξημένη αντοχή και ασφάλεια.

Όταν σπάσει ένα κοινό γυαλί δημιουργούνται πολλά ακανόνιστα και κοφτερά κομμάτια τα οποία συνιστούν σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού. Μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα αυτό δίνει το laminated γυαλί. Οι αντοχές του δεν διαφέρουν από αυτές των γυαλιών που το απαρτίζουν. Σπάζουν το ίδιο εύκολα με την διαφορά πως τα κομμάτια τους τείνουν να παραμένουν προσκολλημένα στην ενδιάμεση μεμβράνη πράγμα που σημαίνει ότι τα τζάμια δεν καταρρέουν.

Πέρα από την κύρια χρήση, που είναι η ασφάλεια, ο υαλοπίνακας αυτός λόγω των πολύχρωμων μεμβρανών του που μπορούν να ενσωματωθούν παράγεται σε διάφορους χρωματισμούς και σε όλες τις διαστάσεις.

Ικανοποιούνται και πρόσθετες αρχιτεκτονικές ανάγκες οι οποίες περιλαμβάνουν :